Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een tattoo te laten zetten?

De duur van een sessie hangt af van het ontwerp en de grootte van detatoeage. We plannen graag een consult om de details en de tijdsinspanning te bespreken.

Is het laten zetten van een tattoo pijnlijk?

Pijnervaring kan verschillen per persoon en locatie van de tatoeage.

Hoeveel kost een tattoo bij Barberink Tattoo?

De kosten van een tatoeage variëren afhankelijk van het ontwerp en de grootte. Vooraf maak ik graag een offerte op maat tijdens het bespreken van de wensen.

Wat zijn de shopregels?

- Huisdieren zijn niet toegestaan in de shop;
- Onder invloed van drugs of alcohol wordt er niet getatoeëerd
- Wij hanteren een leeftijdgrens van 18 jaar, onder de 18 jaar is het zetten van een tatoeage
- Alleen toegestaan met toestemming van ouder/voogd;
- Neem geen kleine kinderen mee naar de afspraak;

Hoe werkt het met aanbetalingen?

Bij het maken van een afspraak is een aanbetaling vereist. Het bedrag varieert van €50,- voor een kleine tattoo tot €100,- voor een  middel tot grote tattoo. Deze aanbetaling dient ter verzekering van de tijd die voor je gereserveerd wordt. Na het laten zetten van je tattoo wordt het bedrag van de aanbetaling in mindering gebracht op de prijs van de tatoeage . Wanneer deze in meerdere sessies wordt gezet dan wordt de aanbetaling bij de laatste afspraak verrekend.

Hoe gaat het ontwerpen in zijn werk?

Wij brengen geen kosten voor het ontwerp in rekening. Het is niet toegestaan ontwerpen (of foto’s hiervan) mee te nemen uit de shop. Alle tattoos worden custom ontworpen, aanpassingen kunnen uiteraard altijd gemaakt worden. Heb je jezelf na een tekenafspraak bedacht met betrekking tot het onderwerp en wil je een nieuwe tekenafspraak inplannen? Dan is er ook een nieuwe aanbetaling nodig en komt de huidige aanbetaling te vervallen.

Garantie & nazorg

 

Barberink Tattoo geeft 2 maanden garantie op tatoeages. Binnen deze periode zal de tattoo , indien nodig, één keer gratis worden bijgewerkt. Dit geldt alleen indien de tatoeage is verzorgd zoals hierboven uitgelegd. Bij nalatigheid van de nazorg komt de garantie te vervallen en worden er kosten in rekening gebracht voor het bijwerken van je tattoo. Zoals eerder vermeld wordt er geen garantie gegeven op  tattoos op handen, voeten en nek.